aboutus

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.
1
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: XINYI
Aantal werknemers: 200~500
Jaarlijkse omzet: 500-1000
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

  Gevestigd in 1998, heeft Guangzhou Xin Yi Printing Beperkt Company zich tot een middelgrote onderneming van de de volledig-dienstdruk ontwikkeld. Gevestigd in de stad van Guangzhou - één van de energiekste steden evenals logistische centra in China en Zuidoost-Azië - wij hebben onze kwaliteitsdiensten aan klanten rondom de wereld en in ons geboorteland verleend. Het houden van tempo met de meest geavanceerde de druktechnologie en het beheer van de wereld is ons doel - dat wij op elk moment bereiken.

 

  Bezettend 170.000 sq.ft met 200 arbeiders en personeel, hebben wij 6 drukpersen die iedereen met CTP console uitrustte die aan ons verfijnd systeem van Creo CTP, drie 4C en één 5C, één 2C-pers en één tweezijdige perfector, en druk Digitale Printers op bestelling wordt verbonden. Met een volledige lijn van het binden van materiaal en automatische die-cutting pers, kunnen wij een brede waaier van druk en band de perfecte diensten verlenen, namelijk verbindende bindt het geval, nietenboeken, raadsboeken, verpakkende vakjes, de giftvakjes van de handassemblage, kantoorbehoeften en heel wat nieuwigheids handcraft punten. Wij verlenen de drukdiensten aan klanten met inbegrip van TCL, China Telecom, en Coca-Cola. Klik hier om meer van onze klanten te vinden.

 

  Wij werden toegekend ISO9001: de kwaliteitsborgingcertificaat van 2000 in 2001 door UKAS en ISO14001: werd het milieu het beheersysteemcertificaat van 2004 in 2008 en benoemd één van de geaccrediteerde printers voor overheidspublicaties van de provincie van Guangdong. Onze speciale vergunningen laten ons toe ook om eender welke publicaties en tijdschriften met Chinese ISBN en het gedrukte materiaal voor om het even welke gepatenteerde merken of gedeponeerde handelsmerken te drukken. Samen met de ontwikkeling van Xin Yi, hebben wij Disney, BSCI, FSC, Sedex en Omega Nalevingscontrole overgegaan. Dit staat ons toe om meer klanten over de hele wereld te dienen.

 

  Wij stellen onze zaken met de mening in werking dat „de Klantentevredenheid onze eeuwige achtervolging is & de Kwaliteit ons principe“ is. Met de hoogstaande en bevredigende diensten, streven wij ernaar om wederzijds vertrouwen te vestigen en een win-win resultaat te bereiken en naar gemeenschappelijke ontwikkeling met onze klanten te streven.

 

 

-02-
Geschiedenis

  De Drukco. van Guangzhouxinyi, Ltd werd opgericht in 1998, van bij het begin van de onderneming geëngageerd aan het voorzien van klanten van de producten van uitstekende kwaliteit, met een goede reputatie om het vertrouwen van vele kopers overzee te winnen is geweest, zullen wij voor onze klanten betere diensten blijven werken overzee.

 

 

-03-
Dienst

Onze Dienst:

 

1, levert verschillende soorten document druk en verpakking. Boekdruk, document vakje, document zak, notitieboekjedruk, kaartdruk enz.


2, One-stop dienst voor internationale en binnenlandse klanten. Wij kunnen de beste partner zijn met u in China.


3, Professionele de na-Dienstafdeling. Elke orde heeft de professionele de dienstmensen, kunt u een teken op ons verkoop en de dienstpersoneel geven om de voedseldienst te verzekeren.


4, Beroeps en veteraanontwerpafdeling. Wij kunnen het ontwerp voor vereist u als uw maken. elk van onze ontwerpers zijn zeer beroemd en hebben vele jaren van ervaring in dit verpakkingsontwerp. Om het beste aantrekkelijke ontwerp te maken voor uw verpakking.


5, Gevorderde machines en Ervaren ingenieur. 20 jaar ervarings, ontmoetten wij verschillende problemen aangaande elke orde, en wij leerden vele velen technologie en details op hoe te om onze productenprefects te maken waarderen. Wij maken de verpakking, kunt u 200% uw hart bij een rust plaatsen.


6, Makend Steekproeven vóór massaproduktie voor u bevestigen de kwaliteit en de details.


7, Bijwonend de Tentoonstelling rond de wereld bij de dienst lokale klant!

-04-
Ons Team

  De Xinyidruk heeft een goedgetraind vervaardigingspersoneel en een professioneel de uitvoerteam. U kunt goede kwaliteitsdocument druk en verpakkingsproducten en 24 urentechnische ondersteuning krijgen.

 

Contactgegevens