Gespecialiseerd in de druk verpakkende dienst meer dan 20 jaar

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

Certifications
Van goede kwaliteit hardcover boek afdrukken voor verkoop
Van goede kwaliteit hardcover boek afdrukken voor verkoop
Customers Reviews
Allen was groot. De verpakking zou beter een beetje kunnen zijn maar de leverancier beloofde om dat te verbeteren.

—— Krzysztof

Ik was zeer tevreden met de dienst die ik van dit bedrijf heb ontvangen en hen opnieuw voor een drukbaan gebruikt.

—— Susan

De kwaliteit van hun producten is altijd 100% en zij gaan hierboven en verder om mijn behoeften tevreden te stellen. De mededeling is altijd groot, en de levertijden zijn op programma. Ik ben altijd een gelukkige klant.

—— Kerin

Elena deed een uitstekend werk communicerend met ons precies te worden wat wij zochten. Na het contacteren van veelvoudige vervaardiging kwam haar bedrijf het meest duidelijk uit omdat zij bijzondere aandacht aan allen of onze vereisten betaalde. Zij antwoordden terug op een snelle en eerbiedige manier en wij verheugen ons op opnieuw het doen van zaken met hen.

—— Joseph

Gelukkig met de verleende dienst, is de kwaliteit van het product best ik heeft gezien. Niet alleen is de kwaliteit hoog van het product maar de klantenservice is ook verbazend. De vertegenwoordiger ik geroepen Elena behandel is zeer ontvankelijk en fantastisch.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

1
Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XINYI
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 500-1000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

  Gevestigd in 1998, heeft Guangzhou Xin Yi Printing Beperkt Company zich tot een middelgrote onderneming van de de volledig-dienstdruk ontwikkeld. Gevestigd in de stad van Guangzhou - één van de energiekste steden evenals logistische centra in China en Zuidoost-Azië - wij hebben onze kwaliteitsdiensten aan klanten rondom de wereld en in ons geboorteland verleend. Het houden van tempo met de meest geavanceerde de druktechnologie en het beheer van de wereld is ons doel - dat wij op elk moment bereiken.

 

  Bezettend 170.000 sq.ft met 200 arbeiders en personeel, hebben wij 6 drukpersen die iedereen met CTP console uitrustte die aan ons verfijnd systeem van Creo CTP, drie 4C en één 5C, één 2C-pers en één tweezijdige perfector, en druk Digitale Printers op bestelling wordt verbonden. Met een volledige lijn van het binden van materiaal en automatische die-cutting pers, kunnen wij een brede waaier van druk en band de perfecte diensten verlenen, namelijk verbindende bindt het geval, nietenboeken, raadsboeken, verpakkende vakjes, de giftvakjes van de handassemblage, kantoorbehoeften en heel wat nieuwigheids handcraft punten. Wij verlenen de drukdiensten aan klanten met inbegrip van TCL, China Telecom, en Coca-Cola. Klik hier om meer van onze klanten te vinden.

 

  Wij werden toegekend ISO9001: de kwaliteitsborgingcertificaat van 2000 in 2001 door UKAS en ISO14001: werd het milieu het beheersysteemcertificaat van 2004 in 2008 en benoemd één van de geaccrediteerde printers voor overheidspublicaties van de provincie van Guangdong. Onze speciale vergunningen laten ons toe ook om eender welke publicaties en tijdschriften met Chinese ISBN en het gedrukte materiaal voor om het even welke gepatenteerde merken of gedeponeerde handelsmerken te drukken. Samen met de ontwikkeling van Xin Yi, hebben wij Disney, BSCI, FSC, Sedex en Omega Nalevingscontrole overgegaan. Dit staat ons toe om meer klanten over de hele wereld te dienen.

 

  Wij stellen onze zaken met de mening in werking dat „de Klantentevredenheid onze eeuwige achtervolging is & de Kwaliteit ons principe“ is. Met de hoogstaande en bevredigende diensten, streven wij ernaar om wederzijds vertrouwen te vestigen en een win-win resultaat te bereiken en naar gemeenschappelijke ontwikkeling met onze klanten te streven.

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Xinyi Printing Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Leo Xiao

Tel.: 86--13808820588

Fax: 86-20-82451438

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)